Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 9, 2012

Kaartje1987 woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 23.72).


De paasdagen zitten er alweer bijna op en het is redelijk gegaan. Wel erg weinig bewogen, dus ik merk aan mijn spiegelbeeld wel dat ik er redelijk uitgezakt uitzie. Deze week maar proberen om lekker veel te bewegen en sporten! Weer meer op de fiets naar het werk en zeker 3× sporten!
De paaseitjes waren toch iets te lekker, dus het is me niet helemaal gelukt. Ik merk dat het me een beetje ontbreekt aan doorzettingsvermogen en motivatie! Ik wil wel, maar laat me echt TE makkelijk verleiden, daarna baal ik weer van mezelf en is de stap om juist weer door te gaan en mezelf weer bij de kladden te grijpen gewoon net iets TE groot...

Bij deze dus een oproep: HELP MIJ MIJN DOORZETTINGSVERMOGEN TERUG TE VINDEN! Er heerst nu nogal een 'zie je wel je kunt het niet' gevoel...

Liefs
Karin

April 9, 2012 om 09:03
Nou met de pasen mag je best zondigen vind ik..doe ik ook!! Waarom zou je dat niet mogen, dan hou je het niet vol. Als we verder op de gewone doordeweekse dagen maar streng zijn, dan is er niks aan de hand. Niet zo zeuren hoor, waar een wil is, is een weg.
April 10, 2012 om 00:57
Hoihoi,

Leuk dat je me bent gaan volgen, ik ga ook eens kijken hoe het jou vergaat!
Ik zie dat je hier zo nu en dan je eetdagboek invult? Voor mij is dat de manier om af te vallen: alles wat ik eet, vul ik in in m'n eetdagboek. En ik plan dan ook wanneer ik iets extra's kan, in principe alleen als ik dan op m'n totalen nog goed uit kom. Hoewel ik me daar het afgelopen weekend niet aan gehouden heb...
En inderdaad ook sporten, maar dat doe jij ook, lees ik. Wat doe je precies in de sportschool? En heb je daar ook een weegschaal met vetpercentage en spiermassa? Mij helpt t heel erg om me op die weegschaal te wegen (1x per maand) en in de gaten te houden of het ook goed gaat met m'n spier- en vetpercentage.

De beste manier om je doorzettingsvermogen terug te vinden, is volgens mij door het gewoon te doen. Geen enkel excuus van jezelf accepteren om meer te eten dan je eigenlijk zou willen. Bedenk op zo'n moment: als ik dit nu eet, heb ik er 5 minuten plezier van. Daarna is de smaak weg en word ik er niet gelukkiger van. Dus heb ik echt zoveel over voor die paar minuutjes plezier? Volgens mij is het antwoord dan al heel snel nee.
Naar Afrika gaan en zien dat er genoeg mensen zijn die nooit een zak chips zullen kunnen kopen helpt ook, maar dat is een wat minder makkelijke oplossing. ;)

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan